Zvezda Granda udarila verenicu?

567
SHARE

Slobodan Vasić

SKANDAL – Poznati pevač i nekadašnji takmičar u emisiji Zvezde Granda,  Slobodan Vasić fizički zlostavljao  svoju verenicu.

 

Mediji su objavili da je pevač nasrnuo na verenicu u jednom lokalu u Budvi, te je udario i čupao za kosu.

Blizak izvor pevaču je za medije na ovu temu rekao:
– Valentina i Sloba su raskinuli dva dana nakon što se on potukao u kafiću, a onda je tom gostu razbio kola. Vučićevićeva je tek sada saznala da Sloba ima problem sa zelenašima, kod kojih se zadužio, a pare im nije vraćao. Pošto nije želela da provede život uz osobu koja krije od nje da je u velikim dugovima i koja ima probleme preko glave, raskinula je veridbu. Sutradan se spakovala i s drugaricom otputovala na more.
– U četvrtak veče ona je slavila drugaričin rođendan, a pred zatvaranje lokala stigao i Sloba. Počeo je da moli da mu se vrati. Bio je pijan i navalentan. Kad mu je rekla da je kraj i pošla da napusti lokal, počupao ju je za kosu, a onda i udario. Zbog toga je dobio flašu u glavu. Iako krvave glave, on je skočio na verenicu, ali ga je ona “šokirala” aparato koji šalje elektroimpulse i omamljuje napadača, a koji je baš od njega dobila. Skinula je verenički prsten, bacila ga i pobegla glavom bez obzira. Izvadila je verenički prsten, gađala ga njim i pobegla iz kluba – zaključio je ovaj neimenovani komentar.

Valentina je u svojoj izjavi potvrdula ovu vest:

– Teško mi je da pričam o svemu. Veridba je ozbiljna stvar, ali vaspitana sam da ne trpim ništa što se meni ne sviđa, pa sam zato otišla od njega. Ne želim sad da pljujem po nekome s kim sam jela, spavala i planirala venčanje. Tačno je da me je maltretirao po klubu i čupao za kosu, nisam znala kako da se odbranim, pa sam uzela flašu i udarila ga.

loading...