Zvezda Granda o borbi sa tumorom!

649
SHARE

Nikolina Kovač Kapor

SKANDAL – Grandova Zvezda, pevačica Nikolina Kovač Kapor prošla kroz najteže trenutke u životu.

Naime, pevačici su za vreme trudnoće, konstatovane promene na grliću materice, a šest meseci kasnije saopšteno joj je da su uočene promene najverovatnije zloćudne prirode.

Pevačica je ubrzo  podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

– Zbog trudnoće nisu mogli da mi urade kompletan pregled, ali iz predostrožnosti nisam se porađala prirodnim putem, već carskim rezom. Posle toga moralo je da prođe određeno vreme, i onda sam otišla na preglede. Pošto su ustanovljene promene na grliću materice, urađena je biopsija. Kada su mi saopštili da su velike šanse da je tkivo maligno i da se pripremim za izuzetno tešku borbu, pitala sam se da li je moguće i zašto se sve to dešava. U tom trenutku imala sam tek 23 godine, i takve stvari retko kad se događaju toliko mladim osobama.

– U tim, najtežim trenucima, čovek kao da dobije neku ultrasnagu. Osećala sam se kao vanzemaljac. Znala sam da je teško, ali u sebi sam verovala kako to ne može da se desi, zato što imam nekog kome sam potrebna. Predodređena sam za ulogu majke i za to moram da živim. Ne mogu tek tako da nestanem.

– Ispostavilo se da je reč o dobroćudnom tumoru koji je na vreme odstranjen. Nalazi pokazuju da je sve u redu.

– Zbog komplikacija na porođaju, Nikolaj je imao vodu u plućima, pa je bio prebačen na Institut. Sada je dobro, prejak je i presladak – radosno je rekla Nikolina.

loading...