Zoricu i Gastoza traži policija!

1527
SHARE

Nenad Marinković , Gastoz , Zorica Dukić , nasilje , policija ,privođenje , tučaSKANDAL – Popularni rijaliti par su i ranije bili  saslušani u policijskoj stanici zbog nasilja u porodici.

Zoricu Dukić i Nenada Marinkovića Gastoza koji su više od mesec dana na različitim putovanjima, sada ponovo juri policija.

Naime, poznato je da je protiv Gastoza još u junu podneta prijava zbog sumnji da je  pretukao Zoricu u njenom stanu na Zvezdari.

 

“Gastoz i Zorica saslušani su pre nekoliko meseci zbog prijave da ju je on pretukao. Oboje su se tada uredno pojavili u policijskoj stanici da daju iskaz. Međutim, kako su njihove izjave bile kontradiktorne, inspektori su naložili ponovno saslušanje. U međuvremenu njih dvoje su obnovili vezu. Već mesecima njih dvoje izbegavaju dolazak u policijsku stanicu na novo saslušanje, kojim bi trebalo da pojasne detalje svojih prvobitnih izjava. Očigledno je da su i na putovanje otišli kako bi izbegli policiju”, rekao je izvor upućen u postupak, prenosi Kurir.

Nenad Marinković Gastoz, Novi spot, Rijaliti "Parovi"

SEKSI CICE, VOŽNJA SKUPIM AUTOMOBILOM, LUDA ŽURKA: Pogledajte Gastozov prvi spot!

SKANDAL – Popularni učesnik rijalitija Parovi objavio je dugoočekivani spot za svoju prvu pesmu “Namerno” koja je već postala hit na Jutjubu, U pitanju je ekranizacije prve…
Nenad Marinković Gastoz

GASTOZ SNIMIO NOVI SPOT I POČEO DA PROVOCIRA: Rasta je šatro reper!

SKANDAL – Popularni učesnik rijalitija Parovi, prošle nedelje je snimio spot za svoj prvi singl “Namerno” Nenad Marinković Gastoz iskoristio priliku i isprozivao već dokazane srpske repere Rastu i…
loading...