Zorica Marković sipala benzin za 2.000 i pobegla!

271
SHARE

Zorica Marković SKANDAL – Pevačica Zorica Marković pobegla kolima kada je sipala gorivo na jednoj pumpi.

Zaposleni na pumpi su premotali snimak kamera i zapisali registarski broj njenih tablica kako bi na sudu tražili odštetu.

Sve ovo se dogodilo pre nekoliko dana na pumpi preko puta Hitne pomoći, kada se pevačica vraćala iz svog restorana.

Zorica je tražila da joj sipaju dvanaest i po litara benzina, razmenila je evre i pobegla sa pumpe.

Račun je bio dve hiljade dinara i niko nije očekivao da će Zorica, nakon što je razmenila evre, pobeći. Naročito što je u pitanju mala suma novca. Kada je sela u auto i odjurila, svi smo ostali šokirani. Radnici su istog trenutka izvadili snimak kako bi ga sačuvali i pozvali nadležne da ispričaju šta se dogodilo – rekao je  izvor koji se našao na licu mesta.

Zorica Marković Ipak, pevačica tvrdi da je platila račun:

Imala sam hiljadu dinara i 50 evra, pa sam ih pitala da li hoće da razmenim evre ili da mi sipaju manje benzina. Oni su pristali da mi daju dinare i uverena sam da sam platila račun, ma koliko da sam bila umorna i dekoncentrisana, jer imam milion obaveza i psihički sam iscrpljena zbog odgovornosti. Često idem na tu pumpu, čak sam i posle te noći bila nekoliko puta, pa bi me, valjda, radnici opomenuli i tražili pare, ali mi niko ništa nije rekao. Da sam se setila da nisam platila, vratila bih se – rekla je pevačica.

 

loading...