Zorica i Kemiš na režimu zdrave ishrane

550
SHARE

Zorica BrunclikSKANDAL– Popularna pevačica, Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš počeli sa pripremama za koncert u Areni koji će održi 11. novembra.

Naime, poznati estradni par se posvetio poboljšanju svog izgleda po preporuci Lepe Brene. Pevačica i njen suprug su postali redovni posetioci jednog nutricionističkog centra, te su na strogom tretmanu zdravog mršavljenja.

Zorica i Kemiš posetili su poznati nutricionistički centar u Beogradu koji im je preporučila njihova prijateljica Lepa Brena, koja je uz pomoć nutricioniste uspela da koriguje svoju kilažu. Njima su stručnjaci iz ove oblasti uradili kompletan pregled kože lica i tela. Nakon toga oboje su dobili predlog zdravog obroka kojeg treba da se pridržavaju. Tačno se zna kad šta treba da unose u organizam, šta se sme, a šta ne.

– Kemiš se striktno pridržava saveta koje mu je nutricionista dao, dok je Zorici promenjena ishrana teško pala. Bila je malo i nervozna zbog toga, ali je rešila da istraje. Sporo skida kilograme, ali će nakon nekog vremena uspeti da se vrati na kilažu od pre nekoliko godina. Ona je dobila i uzorke za negu kože kako bi na solističkom koncertu izgledala što bolje.

loading...