Zorica Brunclik užvala u brzoj hrani i otpatke od hrane ostavila na stolu

448
SHARE

Zorica BrunclikSKANDAL – popularna pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš uživaju u brzoj hrani.

Mediji su objavili fotografije poznate pevačice na kojima Zorica i njen suprug stoje ispred pulta fast fuda i čekaju svoj red da naruče hranu.

Izvor koji se našao na licu mesta je na ovu temu rekao:

Njih dvoje deluju veoma zaljubljeno i posle toliko godina braka, Kemiš je sve vreme pitao Zoricu da li joj nešto treba, a u jednom trenutku je ustao i otišao da joj kupi sok. Nekoliko fanova je prepoznalo pevačicu i prišlo joj, a ona je sa zadovoljstvom prekinula svoj ručak i ustala da se fotografiše sa njima. Ipak, pravilo u restoranima brze hrane jeste da kada završite sa ručkom, ostatke hrane iz svog poslužavnika bacite u kantu za smeće, što njih dvoje nisu učinili.

Iako bi trebalo da budu primer drugima, poznati par je samo ustao i otpatke od hrane ostavio na stolu.

Zanimljivo je da  je pevačica nedavno pričala da se svim silama trudi da smrša pred koncert, koji će održati 18. oktobra u „Areni“, i da je na rigoroznim dijetama.

Pokušavam da skinem kilograme pred koncert koji ću imati, ali mi to nikako ne ide od ruke – izjavila je Zorica. Ono što je sigurno, jeste da ovakvom ishranom neće smršati, no nema veze, bitan je njen slavujski glas.

Zorica Brunclik

loading...