ZORICA BRUNCLIK ODRASLA U SIROMAŠTVU: Jedno jaje sam DELILA sa bratom i sestrama!

968
SHARE

Zorica Brunclik, siromaštvo, novac, odrastanjeSKANDAL – Popularna pevačica  je u mladosti živela u bedi, te je sa bratom, sestrama i majkom jedva preživljavala.

Zorica Brunclik je otkrila koliko se njena majka mučila da bi prehranila svoju decu.

– Bili smo mnogo siromašni, ma previše. Moj deda jeste odrastao u bogatstvu. Imao je sve što se poželeti može, ali su mu sve oduzeli posle rata. Roditelji su mi se razveli kada sam imala dve godine. Mama se mučila da bi nas othranila. Sećam se da je jedno jaje delila na nas četvoro. Uvek sam se pitala kako to da njeno jaje izgleda puno u tiganju. Onda mi je objasnila da stavi brašno i sodu bikarbonu.

– Ubijali smo se od toga, a jeli smo ga sa hlebom. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim”, ispričala je Zorica.

Pevačica je ispričala kako je zaradila prvu platu.

“S mamom sam otišla u najnoviju robnu kuću i za sav novac smo kupile hranu, pa smo kući došle u dva prepuna taksija. Namestili smo slavski sto, na koji smo stavile sve što smo donele, i toliko smo se prejeli da smo tri dana imali proliv. Kada sam došla do većih para, napravila sam majci i rođenom bratu Ljubivoju, kuće”, zaključila je Zorica u emisiji “Dobro veče Srbijo”.

Zorica Brunclik, Kemiš, svađa, Kristina Ferari

BESNA NAPUSTILA SLAVLJE: Kristina Ferari posvađala Zoricu i Kemiša!

SKANDAL – Popularna pevačica demonstrativno je otišla sa slave prijatelja jer Kemiš nije skidao pogled s transseksualca Kristine Ferari. Pevačica je besna napustila slavlje, te se…
loading...