Zorica Brunclik ne želi biti član žirija u novoj sezoni „Zvezda Granda“!

572
SHARE

Zorica BrunclikSKANDAL – Popularna folk pevačica, Zorica Brunclik od septembra neće biti član žirija u novoj sezoni „Zvezda Granda“!

Brunclikova je odbila da se i dalje pojavljuje u tom prestižnom takmičenju, a kao razlog za ovu odluku je navela osporovanje njenih odluka od produkcije “Granda”  u više navrata tokom direktnpog prenosa.

Svi koji su pratili „Zvezde Granda“ znaju da su Zorica i Saša tokom takmičenja imali oprečna mišljenja u vezi sa pojedinim kandidatima. Brunclikova je stekla utisak da Popović ne uvažava njeno stručno mišljenje, te da je čak sabotira, što je rezultiralo javnim prepucavanjem usred emisije, koje se nastavljalo i nakon što bi se kamere isključile. Zbog toga je pevačica Popovićev poziv da se nađe na istoj poziciji i naredne sezone ‘ladno odbila – rekao je anonimni izvor za medije.
Na ovu temu pevačicin suprug Miroljub Aranđelović Kemiš,  je za medije rekao:

Ja sam na nekom sastanku! Ne mogu Zoricu sada da zovem, biću kod kuće tek kasno po podne, pa me onda pozovite. Koliko sam upoznat, Zorica još pregovara sa Popovićem, ne znam šta su se dogovorili.

loading...