Ana Bekuta SKANDAL NOVINE Zorica Marković

ZORICA BACILA OKO NA POLITIČARA: I ja bih Mrku, al’ mi ne da Bekuta!

Zorica Marković, Mrka, Ana Bekuta, Stars magazinSKANDAL – Poznata pevačica Zorica Marković otkrila da joj se sviđa Milutin Mrkonjić.

Iako pevačica nikad nije pokušala da smuva dečka Ane Bekute ona je navela da je Mrka frajer po njenom ukusu.

Mrka je mnogo dobar dasa jer je simpatičan, ima pare i veoma je zanimljiv. Vidi, nije da ne bih volela da ga imam! Međutim, nisam ja u tom filmu. Zaista ga poštujem kao čoveka jer mi je drug i uvek sam otvorena s njim. Lepo se nosi s popularnošću, treba izdržati to što i on jednim delom pripada estradi.

– To sam mu otvoreno rekla. Moja draga Ana Bekuta i on su odličan par i samo slepi ne mogu da vide njihovu ljubav. Daj bože da ima još Mrka za ove pevačice koje su ljubomorne na Bekutu. Neću ih imenovati, same će se pronaći – rekla je Markovićeva za Kurir Stars.

Ovaj surovi život sam sama izgurala. Treba da mi daju orden. Zadovoljna sam svojom karijerom, o drugoj nisam ni razmišljala. Najpreče mi je bilo da odgajam svoja dva sina, a ne da ih prepustim kućnim pomoćnicima i mojim švalerima. Bilo je teško, ali oni su moj uspeh i ogledalo.

Mogu sutra da se nabijem na štikle, stavim silikone u sise i dupe, smršam 10 kilograma i nađem frajera. Ja to neću! Uvek sam slušala samo srce i hemiju, titule me ne interesuju. Mogla sam da imam i političare, kompozitore, direktore, ali jednostavno – oni nisu moj svet. Boli me uvo za njih!

Daša Mrkonjić, Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta, žena, stan , Vračar

Mrka vratio ženu u stan! Evo šta kaže Ana Bekuta!

SKANDAL – Milutin Mrkonjić je posle dva meseca boravka u hotelu, vratio  svoju zakonitu ženu Dašu u njen luksuzni stan. Kurir je ovjavio da dečko popularne pevačice…

Loading…