ZMAJ OD ŠIPOVA OČAJAN: Opljačkali su me a rob mi je pobegao!

3052
SHARE

Zmaj od Šipova, rob, kuća, opljačkan, Dragoje Droca, stoka, starsSKANDAL – Popularni Zmaj od Šipova poznat je kao kralj stočara koji je imao preko 250 goveda u Šipovu.

Ilija Grahovac, poznat kao Zmaj od Šipova je neslavno prošao u rijalitiju „Parovi“, a na svu tu muku njegovo imanje je opljačkano!

– Ja sam kod kuće doživeo veliku štetu! Imao sam najveće imanje u Šipovu, sa 250 goveda. Pola su mi pobili, a pola pokrali. Opljačkali su me, sve su mi odneli, kompletan alat, brusilice, flekserice… Gore nego u ratu – rekao Zmaj od Šipova u besu za Kurir Stars.

– Da mi daju sve pare koje su podelili ostalim učesnicima, ne mogu biti ni na pozitivnoj nuli. Pastir moj, onaj što ga zovu rob, i on je otišao. Pobegao je! Nema više šta da radi. Zbog ovog rijalitija sam izgubio brata, a sad i roba! Mene je Hepi izdao isto kao što je Vuk Branković izdao Cara Lazara.

– Od septembru ću ponovo u „Parove“, ali pod mojim uslovima i ugovorom. Ja sam, bre, najjača osoba bivše Jugoslavije, ja sam kralj stočara Republike Srpske – i dalje je ubeđen Ilija.

loading...