facebook
SKANDAL NOVINE

ŽIVOTNA DRAMA LEGENDARNE TAJČI: Muž mi umire od raka pluća, molim vas, pomozite!

Tajči, muž, rak , drama, Tatjana Matejaš KameronSKANDAL – Legendarna pevačica Tatjana Matejaš Kameron, poznatija kao Tajči trenutno proživljava porodičnu dramu.

Pevačica koja je devedesetih godina bila jedna od najvećih zvezda na našim prostorima proživljava porodičnu dramu jer je njenom suprugu Methevu dijagnostifikovan rak pluća i potrebne su im donacije.

Ona se proslavila nakon što je 1990. na Jugoviziji pobedila s pesmom “Hajde da ludujemo”, a na Evroviziji u Zagrebu je osvojila sedmo mesto.

Legendarna pevačica danas živi u Americi sa suprugom Matjuom Kameronom i njihovo troje dece.

Trenutno proževljava pravu porodičnu dramu., jer je njenom suprugu dijagnostifikovan rak pluća koji se sada proširio na druge delove tela.

“Prognozirali su mi tip raka pluća od kakvog obolevaju nepušači, bio sam šokiran što tako nešto uopšte postoji. Ja sam u stadijumu 4, što znači da se rak proširio iz pluća po celom mom telu”.

“Rekli su nam da nam treba novac koji će nam pokrivati troškove barem tri meseca u hitnom slučaju. To već imamo. Ja imam i životno osiguranje. Ali, problem će se pojaviti kada postanem teret, u poslednjim mesecima svog života”, piše Kameron i naglašava da ne moli samo za donacije.

“Život sam proveo pomažući drugima da ostvare svoje snove i planove jer obožavam ljude. Ljudi su predivni. Ako možete, odvojite minutu i pomolite se za mene, šaljite mi pozitivnu energiju ili mi pomognite s nekoliko dolara kako bi nam olakšali financijski pritisak”, piše on.

Pevačica je na svom Fejsbuk profilu podelila stranicu sa objavom i zahvalila se svima na dosadašnjoj pomoći.

“Hvala svima na molitvama i energiji koju nam šaljete te na hrani koju nam donosite. Ovo je najteža objava koju sam ikada podelila, teško mi je da poverujem da je ova GoFundMe stranica o nama. Slažem se sa svima koji misle da bi Metju trebalo da prestane da radi ili barem usporiti kako bi svu energiju iskoristio na ozdravljenje. Njemu i deci želim da budem od pomoći najviše što mogu. Ako nam i vi možete pomoći, bićemo vam zahvalni. Nastaviću da radim i treba mi vaša podrška, zato me angažujte za predavanja i koncerte. Hvala vam, prijatelji”, napisala je Tajči.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics