facebook
ZABAVA

Žene napravile rusvaj u Zadruzi, Teodora umalo popila batine! VIDEO

ZADRUGA

ZADRUGASKANDAL – U popularnom rijalitiju Zadruga ponovo je nastao pravi haos zbog prepucavanja oko toga da li žele da se skupi novac za novo posuđe…

Poznato je da je  Žarko Stojanović porazbijao kompletno posuđe u Zadruzi, ukućani su pili i jeli…

Tim povodom, takmičarima rijalitja je stiglo pismo od Velikog šefa u kojem je navedeno da se dogovore da li žele da daju novac za kupovinu novog posuđa.

Odmah je počeo rat među ukućanima, a rusvaj je počeo kada je Teodora Džehverović ustala i iznela svoj stav po tom pitanju.

– Pošto najviše pričamo o tome kako se razbijaju sudovi meni se ne pije iz plastične čaše, ali moj predlog je da kao što postoje plastične čaše tako postoje plastični tanjiri… Jedite iz plastičnih tanjira i niko neće moći ništa ni da razbije – počela je Teodora i odmah je probudila revolt ostalih.

– Bilo je prilika ovde da se gađate tanjirima… – dodala je Teodora.

– Aj da vidim ko će ovde da me gađa tanjirom, ajde! Jesi li ti normalna, brate?! Neka me gađa pa će da izađe napolje! Pa ja ako hoću gađaću te kamenom, o čemu ti pričaš?! – skočila je Matora na Teodoru.

– Vi ste bre ovde svi kreteni! – uzvratila je Teodora.

ZADRUGA

– Ma ti si kreten! Balavice jedna! Ti ćeš ovde uvoditi neki red?! Šta si se skočopi*dila ovde?! – digla se i Saška Karan.

– Moj predlog je retardiran, a vi svi niste retardirani! – odbrusila joj je Teodora.

Nemoj bre da se dereš, ja mogu da budem glasnija! Alo, bre! Ja ti nisam Anđelo, ja ti nisam retard! Je l’ ti jasno?! Nisi Sanja i nikad nećeš da budeš! Nisi Luna i nikad nećeš da budeš! Zato imaš Anđela! Meni ne možeš da se dernjaš, je l’ ti to jasno?! – urlala je Matora iz petnih žila.

Pogledajte priloženi video i kako je izgledao haos u ovom popularnom rijalitiju…

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics