Željko Joksimović zakazao i drugi koncert u Beogradu VIDEO

399
SHARE

Dom sindikata, Koncert, Sava centar, Željko JoksimovićSKANDAL – Popularni pevač, Željko Joksimović najavio je novi spektakl 21. decembra u “Domu sindikata”.

Jedan od najpopularnijih pevača sa ovih prostora je nedavno predstavio publici muzički projekat “Dva sveta”, te započeo seriju uspešnih koncerata.

Zbog ogromnog interesovanja publike, popularni pevač je zakazao i drugi koncert u srpskoj prestonici i to 21. decembar u Domu sindikata.

– Svi interesovanja publike, pevač zakazao još jedan koncert, 21. decembar termini u Sava Centru su bukirani, a interesovanje publike je ogromno.

– Mi smo sinoć održali prvi od četiri koncerata u Skoplju, to je zaista vredelo svakog sata, energije, truda jer je reakcija publike bila fenomenalna. Iskreno sam srećan što se publici dopalo da pesme koje vole čuju u novom aranžmanu – rekao je popularni pevač.

Saša Joksimović, Željko Joksimović

Željku Joksimoviću brat postaje konkurencija!?

SKANDAL – Brata poznatog kantautora Željka Joksimovića smo imali priliku gledati na pozorišnoj sceni, ali sve češće i na filmu. Ipak, sada se čini da je Saša…
Saša Joksimović , Željko Joksimović, međunožje , brat

SVI U ŠOKU: Brat Željka Joksimovića pokazao međunožje i zapalio Instagram!

SKANDAL – Brat poznatog pevača Željka Joksimovića iznenadio svojom poslednjom objavom na društvenim mrežama. Glumac i voditelj Saša Joksimović je na društvenoj mreži Instagram postavio fotografiju…
loading...