Željko Joksimović na odmoru u Hrvatskoj

370
SHARE

Željko JoksimovićSKANDAL – Popularni par Željko Joksimović i njegova supruga Jovana pobegli od gradske gužve i poslovnih obaveza.

Pevač je sa suprugom i sa sinom otputovalao u goste kod hrvatskog tajkuna Ivice Todorića. Medji su objavili da su popularni Joksimovići već nekoliko godina prijatelji sa najbogatijim čovekom u Hrvatskoj.

Tako im je ovja tajkun iz Hrvatske ustupio svoj posed kako bi se nekoliko dana odmorili i uživali sa svojim sinom.

Blizak izvor bračnom paru je na ovu temu za medije rekao :
Jovana i Željko su nedavno otputovali u Hrvatsku sa sinom Kostom kako bi se odmorili od svih poslovnih obaveza i napunili baterije za nove poduhvate. Kako su godinama prijatelji sa Ivicom Todorićem, on ih je ugostio na njegovom domu u Hrvatskoj, gde su se oni odlično proveli. Njih dvoje su nekoliko dana uživali na tom posedu, gde su se sunčali, kupali, ali i igrali se sa malim Kostom.

Ivica se potrudio da maksimalno uživaju u luksuzu i činio je sve da se osećaju kao kod svoje kuće. Željko i Jovana su mu neizmerno zahvalni na svemu što je učinio za njih i nose prelepe uspomene sa ovog letovanja. Iako je Kosta još uvek mali, Jovana i Željko su ga vodili na plaže, gde su provodili zajedničke trenutke i odlično se proveli – navodi izvor

loading...