SKANDAL NOVINE ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

Želeo je sa mnom da snimi duet! Anabela oplela po Slobi, pa prokomentarisala njegov nastup sa Kijom!

SKANDAL – Majka popularne rijaliti učesnice Lune Đogani, progovorila je o bivšem momku svoje ćerke Slobodanu Radanoviću.

Pevačica Anabela Atijas  je otkrila da je imala želju da prorazgovara sa Radanovićem, ali da do razgora između njih nije došlo.

– Najiskrenije sam poželela da pricam sa njim, nisma upela to. Žao mi je što smo ono gledali u Zadruzi i što smo doživeli da je druga priča napolju, nema karaktera, empatije – rela je Anabela i dodala:

– Meni respekt ne treba, bilo bi mi drago da sam mogla u oči da ga pogledam, želim da prodađe kompas pošto mi se čini da ga je izgubio – zaključila je Anabela.

Pevačica se osvrnula na Slobin zajednički nastup sa bivšom ženom Kristinom Kockar, pa je spomenula da je Radanoviću nekada bila želja da sa njom snimi duet, dok su sada pevačeve želje drugačije.

– Svako ima pravo da radi ono sto voli, meni je sve to super, ljudi se bore, ne bih tu nista komentarisala – rekla je Anabela i dodala:

– Sa ljudske strane sam želela da porazgovaramo oči u oči. Žao mi je sto nisma dobila šansu da stisnemo jendo drugom ruku. On je želeo da snimi duet sa mnom, još pre Zadruge. Sada nisam to ja, nego velika balkanska zvezda – zaljučila je Atijasova.

Loading…