ZBOG PARKING MESTA!? Marinku prete do tri godine robije!

502
SHARE

MARINKO ROKVIĆSKANDAL – Mediji su objavili da će protiv popularnog pevača biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Pevač Marinko Rokvić neće biti priveden, ali će protiv njega najverovatnije biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje na parkingu jednog tržnog centra gde se fizički obračunao sa dečkom I.A. i devojkom.

– Marinko neće biti priveden, već će redovnim putem biti pokrenuta krivična prijava za nasilničko ponašanje. On je juče bio na saslušanju u policijskoj stanici 29 novembar, gde je ispričao svoje verziju priče. Sve ono što je rekao novinarima prethodnog dana ponovio je i u stanici, a mladić i devojka su saslušani dan ranije, nakon sukoba. Za nasilničko ponašanje preti kazna i do tri godine zatvora – rekao je izvor koji je upućen u celu priču.

Navodno se incident dogodio zbog parking mesta, a devojka koja je stajala na parkingu, je pevaču rukom lupila u haubu. Marinko je, navodno, izašao i nalupao joj šamare…

Tada je našao njen dečko i sukobio se sa Marinkom. Kako se spekuliše, Marinko je tada udario mladića i raskrvario mu arkadu.

U izjavi za Alo popularni pevač je na ovu temu rekao:

– Problem je nastao zbog parking-mesta. Dečko koji je trebalo da mi opere auto našao mi je parking-mesto i pozvao me da se parkiram. Međutim, ta devojka se isprečila tu i nije želela da se skloni. Zamolio sam je da se skloni, sačekao minut-dva, međutim, ona je počela da udara po haubi. Hteo sam da izađem iz auta, ali njen dečko je stao i blokirao mi vrata. Međutim, u jednom momentu sam uspeo da ga odgurnem vratima, izašao sam i tu je počelo guranje – rekao je Rokvić i dodao:

– Ona je skočila na mene kada smo nas dvojica počeli da se gužvamo, odgurnuo sam je verovatno, kakav šamar. Ona je skočila na mene. On je iz gepeka izvadio neki štap i hteo je da me bije – rekao je Marinko.

– Nisam zadobio povrede, ali bilo je guranja, obojica smo pali na beton. Nije došla policija. Ali oni su je zvali i napravili su čitav haos. Kada je bilo gužvanje, moja supruga i njegova devojka su pokušale da nas razdvoje. Nije bilo nikakve tuče, već samo guranja – zaključio je pevač.

loading...