facebook
SKANDAL

ZARATILI ZBOG DOLARA: Lopovčino, vrati mi pare! Poslat ću uterivače dugova!!

SKANDAL – Poznati pevač Bora Drljača zaratio je zaratio sa kolegom Erom Ojdanićem zbog 100 dolara.

Drljača optužuje Eru da mu je na kvarno ukrao novac, zbog čega je spreman da mu na kućnu adresu pošalje “uterivače dugova”.

Pevač je saznao da mu dojučerašnji najbolji prijatelj nije dostavio pare koje su po njemu poslali prijatelji iz Toronta, već ih je strpao sebi u džep i prećutao mu.

– Pošto redovno nastupam u Americi, godinama tamo boravim kod mojih prijatelja Zore i Đure Buhe iz Kanade. Jednom prilikom sam ih upoznao sa Erom kad smo zajedno tamo radili i on se takođe sprijateljio s njima. Posle nekog vremena moj bivši drug je tamo gostovao i spavao u njihovoj kući. Pred povratak u Srbiju prijatelji su mu dali 100 dolara i rekli mu: “Daj Drljači ove pare da popijete kafu u Beogradu.” On to meni nikada nije dao i kuja je prećutala – otkriva za Kurir Bora i nastavlja:

– Nedavno su me prijatelji igrom slučaja pitali da li mi je Era dao novac, a ja sam se izgubio jer nisam znao o čemu se radi. Koja je on lopovčina! Pozvao sam ga odmah, a on namerno provocira i ne poriče. Tu sam se jako naljutio. Nedavno sam ga sreo i zapretio mu da ću ga staviti u Kurir ukoliko mi ne vrati pare, on se pravi lud i kaže mi “Je*e se meni, ja ću reći da lažeš.” To je njegovo prostačko ponašanje. Takav je, prevarant i kriminalac. Uvek je takav i bio, iako je pun kao brod i radi kao mašina. Razočarao sam se u njega maksimalno. Izubijao bih ga od batina da mi je sad pred očima. Nije stvar u novcu, to nisu neke pare, ali stvar je u principu i poverenju. Bude li me zaje*avao, biću prinuđen da pošaljem uterivače dugova da ga malo ispraše iz gaća ne bi li se opametio – završava Drljača.

– Šta je on našao da se mangupira u ovim godinama? To je tačno, nisam mu dao pare, niti ću. Tolika je škrtica da sam jednu njegovu bivšu devojku polovnjaču izveo na večeru i pare sam tu potrošio. Kad se on već šteka i neće da čašćava, ja sam preuzeo tu ulogu. Šta da mu radim, neka se ljuti do mile volje. Nije mu trebalo ovo prepucavanje preko novina, ali ako već potpaljuje vatru, dobiće to što zaslužuje. Mogao je bar u ime našeg prijateljstva da ćuti i ne pravi famu. Ako pošalje nekog po pare, obećavam da ću ga obesiti za j*ja onako teškog. Namestio sam mu tezgu, vodim ga u Medveđu u Sijarinsku Banju, poručite mu to – odgovara pevač na Drljačine prozivke.

Bora Drljača je pre sedam godina bio žrtva skrivene kamere zahvaljujući Eri Ojdaniću:

– Namestio mi je pre nekoliko godina onu skrivenu kameru. Šta mi je sve radio! Jedva sam prešao preko toga i oprostio mu, ali ovog puta ne mogu. Nema smisla. Tada se umalo nismo poubijali od batina, jedva su nas rastavili. Toliko sam izgoreo da sam skočio da ga bijem. Jako sam bio ljut – rekao je Drljača.

loading...