Zaludela Gastoza, a sada bi da bude Karleuša!

576
SHARE

Gorana Babić zaludela Gastoza
SKANDAL – Atraktivna pevačica Gorana Babić privlači pažnju javnosti od kad je u vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, pobednikom rijalitija “Parovi“.

Gorana koja je stigla do polufinala “Zvezda Granda“, je uporedo sa osnovnom završila i nižu muzičku školu. Trenutno studira Muzičku akademiju u Nišu, na kojoj su joj ostala tri ispita do kraja.

Popularna pevačica je pre dve godine, ispala u trećem krugu takmičenja “Zvezda Granda“, ali nikada nije gubila nadu.

Ponovo se prijavila, te je u sezoni koja je nedavno završena, stigla je do polufinala.

– Gledala sam kroz prozor i plakala, jer dok su se druga deca igrala ja sam vežbala. Oduvek mi je bio san da budem zvezda “Granda”. Godinama unazad gledam “Grand”. Pitala sam se “Bože da li ću ja nekada tu da pevam?”. Nikada nisam odustala.

– Imam snimke kako pevam u dvorištu, sa crevom za polivanje bašte u rukama, kad sam bila mala, dok svira Lepa Brena – kaže zvezda “Granda” i otkriva ko su joj uzori.
– To su Ceca, Seka Aleksić, Karleuša, a kad sam bila mala, nisam mogla da jedem i da spavam uveče dok ne vidim i ne čujem na televiziji Lepu Brenu – rekla je Gorana.

Imponuje joj kad joj kažu da liči na Seku Aleksić, a mi smo je pitali šta misli o Karleuši.
– Karleuša je savšena žena, kad je vidiš ne možeš da joj nađeš manu. Ona je meni prelepa.
S obzirom da je iz malog mesta, kaže da se snašla u Beogradu, mada nema mnogo prijatelja, pa smo je pitali da li joj je Gastoz sada podrška.
– Mogu slobodno da kažem da jeste, jer od kad je izašao, nismo se odvojili.

loading...