facebook
Aleksandra Subotić SKANDAL NOVINE

ZAKUCALI SE U BETONSKI ZID: Aleksandra i David imali saobraćajku! JEDVA OSTALI ŽIVI!

Aleksandra Subotić

SKANDAL – Mediji su objavili kako je popularni par, Aleksandra Subotić i njen verenik David Dragojević u subotu oko 15 sati doživeli saobraćajnu nesreću u Mirijevu.

Naime, oni su prilikom skretanja u krivini automobilom marke “golf 4” udarili u betonski zid pokraj puta, usled čega je atraktivna crnka zadobila potres mozga

Navodi se kako je tokom vožnje, rijaliti igraču pukla prednja leva guma, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom i nije uspeo da zakoči na vreme. Ćerka Ljube Pantović zadobila potres mozga, podlive na vratu i grudima i iščašenje leve ruke.

Aleksandri je konstatovan teži potres mozga, zbog čega joj je u narednom periodu preporučeno striktno mirovanje.

– Ništa nije toliko strašno, ali za mene je bilo stravično! Znate kada iznenada udarite u nešto, ne nadajući se tome. U trenutku sam samo sklopila oči, a kada sam ih otvorila, osetila sam jak bol u predelu glave i grudi. Stisla sam Davidovu ruku i uzviknula da me odmah izvede iz auta. Bilo je nepodnošljivo! On je odlično prošao, inače, da me nije odmah odveo kod doktora, onesvestila bih se nasred ulice. Sada je sve OK – rekla je Aleksandra, prenosi Kurir.

Aleksandra Subotić

loading...

About the author

scandal team

Add Comment

Click here to post a comment

POPULARNO

Loading…