facebook
ZABAVA

Zadrugarima pustili snimak Nadežde i Baneta u krevetu! Samozadovoljevanje pred kamerama! VIDEO

Skandal, skandal, skandal novine, skandal rs, magazin skandal, NOVI SCANDAL, novine scandal, Scandal, SCANDAL NOVINE, SCANDAL VESTI, Skandal, SKANDAL NOVINE, SKANDAL TABLOID, SKANDAL VESTI, vesti skandal, www skandal, скандал, skandal, skandal novine, scandal novine, novine skandal, skandal tabloid, skandal magazin, ekskluziv novine, skandal vesti, magazin skandal, Srpske Novine Skandal, www.skandal ZADRUGA, ZADRUGA RIJALITI, RIJALITI ZADRUGA, ZADRUGA UŽIVO

SKANDAL – Učesnici rijalitija Zadruga su imali priliku da vide snimak akcije Nadežde i Baneta ispod pokrivača, a posle ovog snimka niko nije prestajao da se smeje.

Zbog jednog detalja nastao je potpuni haos, a kada su  zadrugari videli šta to Bane radi ispod pokrivača rukom, svi od reda su vrištali, a neki su čak i popadali sa stolica od smeha.

– Što se tiče snimka malo sam jadan ispao. Tu nije bilo nikakvog seksa kao što sam i rekao, da je bilo maženja bilo je. Da je ona mene na bilo koji način zadovoljila to je laž. A da sam samog sebe zadovoljavao to je istina, ali to je bilo sve. Ja sam u najboljim godinama i najmlađi sam muškarac, tako da je moja potreba velika – rekao je Bane.

– Mislim da iz ovog snimka može da se vidi da je Bane džentlmen, a ja kapiram da je on muškarac pa sam ga pustila da završi posao – rekla je Nadežda.

Pogledajte priloženi video i kako je to izgledalo:

POGLEDAJTE UŽIVO ŠTA SE TRENUTNO DEŠAVA U OVOM POPULARNOM RIJALITIJU 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics