facebook
SKANDAL NOVINE ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI Zorica Marković

ZADRUGA SE NASTAVLJA NA SUDU: Zorica tužila Anabelu i poručila da će se “ĆERATI NA SUDU DO KRAJA”

Zorica Marković

SKANDAL – Poznata pevačica i učesnica mnoghi rijalitija, Zorica Marković je besna kao ris na Anabelu Atijas pa je odlučila da je tuži.

Naime, pevačica Anabeli Atijas je zasmetalo što je Zorica s vremena na vreme bila i u sukobu sa Lunom Đogani, koja nikako nije mogla da podrži prdrži prevaru u rijalitiju, već je stala na stranu Kije Kockar.

Zorica je rešila da tuži Anabelu zbog izgovorenih stvari u jednom spornom snimku koji je osvanuo na Instagramu, a za koji Zorica tvrdi da nema ni trunke istine.

 – To kako me nazivaju pogrdnim imenima, meni sve etikete stoje. Neću odustati. Šta ima oni imaju mene da vređaju. Moje pravo je da kažem. To mi je hvala što sam trčala za njenim detetom kada se tamo prevrtala htela da iseče vene. Ne pada mi napamet da se vidim sa njoj. Mnogo znam o toj ženi. I nikada je nisam uvredila. Bila sam makar malo prijatelj njenom detetu. Dno dna je što je radila njena ćerka, kaže Zorica i nastavlja:

Zorica Marković

– Ona i Slobodan su negde zakržljali u odrastanju. To ponašanje su poneli od kuće, ali to je njihovo pravo. Ali je ružno da njena majka tako radi meni. Kad joj je bilo najteže, Luna je pala na moje grudi i plakala. Kako da gurnem dete, bre. Nikako nije opravdanje što je ona mlada, a nikada nisam uvredila njenu porodicu i nisam zaslužila to”, rekla je između ostalog Zorica.

Pogledajte priloženi video i šta je sve rekla Zorica Marković:

 

loading...

POPULARNO

Loading…