facebook
Maca Diskrecija ZABAVA ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

ZADRUGA: Njih dve će napraviti haos u NOVOM RIJALITIJU!!

ZADRUGA RIJALITI

ZADRUGA RIJALITISKANDAL – Nekoliko dana nas deli od početka emitovanja rijalitija “Zadruga” na televiziji Pink.

U ovom rijalitiju će učestvovati i atraktivna Pinkova zvezda Sara Reljić.

Plavokosa pevačica uplašena je zbog toga što će životni prostor deliti sa jednim folk pevačem, a jednu starletu ne podnosi jer se mnogo pravi pametna.

– Moj jedini strah je to što sam mnogo krhka i nežna. Ako budem došla u direktan kontakt sa nekom “aždajom”, plašim se kako bih mogla da reagujem… Da li će se nešto novo probuditi u meni ili ću reagovati kao i uvek, okrenuti se i pobeći od svađe.

 – Ja sam tamo gde je zabava, tu sam kolovođa, a od svađa se sklanjam – iskrena je bila Sara.

Ona je otkrila na koga je to mislila kada je svoje buduće cimere nazvala “aždajama”.

– Pa, na Lepog Miću! Plašim ga se, iskreno! Ne može od njega do reči da se dođe, ne znam da li ću da ga kuliram ili ću pokušati da ga nadjačam, videćemo – uplašena je plavokosa pevačica.

Atraktivnoj Sari će društvo u rijalitiju ZADRUGA praviti i starlete:

– O svakoj imam posebno mišljenje i ne mogu u isti koš da ih stavim, videću u kakvom ću odnosu biti sa njima. Neke su mi gotivne, mislim da ćemo se okej slagati, a postoji i jedna sa kojom nikako neću moći da nađem zajednički jezik. To je Maca Diskrecija – iskrena je aktraktivna pevačica.

ZADRUGA RIJALITI, MACA DISKRECIJA– Previše otvoreno pokazuje neke stvari koje mi se ne sviđaju, pravi se pametna u nekim momentima… Uhvatila sam sebe kako imam često različito mišljenje od nje, to što radi njoj je normalno, a po meni prelazi granicu pristojnosti. Sve je kod nje prenagljeno, glasno, preterano… A ja volim svedenije.

DAMA KOJA ĆE UZDRMATI RIJALITI

 

Malo tekst brkam,al Boze moj,ponela me atmosfera 😂😂😂 @stefangrbic33 @jacajovanovic92

Objavu dijeli S A R A R E LJ I Ć (@sara_reljic.1)

loading...

POPULARNO

Loading…