facebook
SKANDAL

ZADOVOLJAVAO JE ISPOD ČARŠAVA, A SADA ŽELI DA JE TUŽI!!

Miki Mećava, Jelena Golubović, Farma, sukob, tužbaSKANDAL – Učesnik rijalitija Farma, pevač Miki Mećava nije zaboravio opekotine koje mu je nanela Jelena Golubović polivši ga vrelom vodom.

Iako je prošlo nekoliko meseci od završetka sedme sezone rijalitija „Farma”, sukobi sukubi učesnika se i dalje nastavljaju, a Miki Mećava ima u planu da dobro naplati fizički atak na ovom seoskom imanju.

– Ozbiljno razmišljam da je tužim. Nije to mala stvar. Ona je meni nanela jake opekotine, imam lekarske nalaze koji to potvrđuju. Osam dana pred finale me je opekla, ali me Zadruga nije vodila kod lekara, zato sam po izlasku sa imanja posetio zdravstvenu ustanovu gde su mi utvrdili opekotine drugog stepena.

– To važi dve godine, prema tome, mogu kad hoću da posetim sud. Čujem da je puna kao brod, pa bi mogla i meni malo para da da, zašto da ne?

– Nju, bre, niko ne voli. Gde god odem, koga god da sretnem, svi je pljuju. Takođe, mnogi mi govore da je ona zaista bila zaljubljena u mene, ali nije uspela da mi poremeti brak”, rekao je pevač u izjavi za Kurir.

Popularna pobednica ovog rijalitija nije dala ni pet para za pretnje.

– On to govori zato što se plaši da ja ne podnesem tužbu protiv njega i njegove porodice za uvredu časti, jer bih ja dobila mnogo veću odštetu. On nije skupio hrabrosti da mi se javi i izvini za sve neprijatnosti koje mi je priredio, pa sad po svaku cenu želi kontakt sa mnom, pa makar i preko suda. Dosadno mu je sa tom njegovom ženom, pa traži način da skrene pažnju na sebe”, poručuje Jelena.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Kucanica

POPULARNO

loading...
To Top