facebook
SKANDAL NOVINE

ZABORAVIO NA DIVNU Marko DNK staje na ludi kamen sa konobaricom!?

MARKO DNK

SKANDAL – Komšija popularnog bivšeg učesnika rijalitija Zadruga potvrdio da Marko ima novu devojku.

Komšija Žika je naveo da Marko Kocić, suprug Divne DNK ludo zaljubljen u dugogodišnju prijateljicu Vesnu, vlasnicu kafane iz Svilajnca. 

Prvi komšija Marka i Divne DNK je za Alo otkrio da Marko ima ozbiljne namere sa novom devojkom.

– Marko nije bio kod Divne za Novu godinu, jer ga produkcija nije zvala. Da je dobio poziv, opet ne bi otišao, jer se zaljubio u Vesnu konobaricu i planira da se ženi. Radi se o zgodnoj plavuši iz Svilajnca, gazdarici kafane, a ona i Marko se već dugo poznaju. Ona je razvedena i ima dvoje dece, što Marku ne smeta uopšte.Ćerka joj živi kod bivšeg muža, a sin je sa njom – započinje priču za „Alo!” komšija Žika i pojašnjava:

– Marko je shvatio da je njegov brak gotov kada je Divna izjavila ljubav Banetu. Preko toga nije mogao da pređe. Tih dana, po izlasku iz „Zadruge”, Marko je često bio kod Vesne u kafani i, malo-pomalo, zaljubili su se jedno u drugo. Evo sada planiraju i svadbu, a celo selo misli da je Vesna bolja od Divne i da će biti bolja žena Marku – kaže Žika i otkriva da bivši zadrugar nije zapostavio ćerku Kristinu.

MARKO DNK
– Kristina je u hraniteljskoj porodici, a u socijalnoj službi su mu rekli da će moći da vrati dete samo kada se Divna bude vratila iz rijalitija. Oni su procenili da Marko nije sposoban sam da se stara o detetu, ali ga to ne sprečava da je stalno posećuje. Odnese detetu ponešto, kupi joj i čokoladu kada ima para – kaže Žika na kraju.

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics