ZABORAVILA ODAKLE DOLAZI: Maca Diskrecija priča EKAVSKI, a evo u koji RIJALITI planira da uđe!

2372
SHARE

Maca Diskrecija, Senada Nurkić, Klizanje, Parovi, StarletaSKANDAL – Popularna starleta, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija zaboravila odakle dolazi, pa je svoj govor zamenila ekavicom.

Maca Diskrecija je izjavila da ne voli plastične operacije, te da je samo ugradila silikone u grudi, a razlog za to je da joj bolje stoje elegantne haljine.

Izjavila je kako bi kada ostari volela da izgleda kao Dragana Mirković. Ispričala je i da nije snimila svoju pesmu jer je morala da pomogne svojima u Bosni.

Roditelji je navodno potpuno  podržavaju, osim što im smeta previše golotinje. Rijaliti “Parovi” joj trenutno ne odgovara, te će verovatno ući u neki rijaliti koji traje kraće, kao što je npr. Farma.

“Nisam nikada volela političare. U zadnje vreme spopadaju me košarkaši masovno, svaki drugi koji mi prilazi je košarkaš…Ja iskreno volim biznismene”, izjavila je Maca Diskrecija.

Zanimljiva je starletina izjava da ne voli da čita knjige i da mnogo više voli da gleda filmove.

Maca Diskrecija, Dragan Šormaz, seks

MACA DISKRECIJA Šormaz mi plaća 5.000 evra da ga jašem i gazim štiklama!

SKANDAL – Bosanska starleta i bivša učesnica rijalitija „Parovi” tvrdi da je dobila 5.000 evra od oženjenog poslanika i poznatog političara Dragana Šormaza za seks. Senada…
Maca Diskrecija

WOOOW Maca ugradila ogromne silikone!!! FOTO

SKANDAL – Atraktivna starleta i učesnica rijalitija Parovi stavila je nove silikone u grudi. Popularna Maca Diskrecija je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije na kojima…
Maca Diskrecija, Senada Nurkić, Enesa Hodžić, bolnica, zaboravila je, majka, ćerka

Dok MACA luduje u Beogradu, njena majka je teško bolesna!

SKANDAL – Popularna učesnica rijalitija Parovi, Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija se provodi po Beogradu. Atraktivna Maca diskrecija troši novac i ne javlja se…
loading...