facebook
Kristina Kija kockar ZABAVA ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

Volimo se, ali… Kija progovorila o odnosu sa Slobom!

Kristina Kija Kockar

SKANDAL – Popularna pobednica prve sezone rijalitija Zadruga, Kristina Kija Kockar je progovorila o nekim detaljima koji nisu poznati javnosti.

Kija je u intervjuu za “Informer otkrila da se ne bi pomirila sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem , ali ističe da bi volela da je ostala s njim u braku.

– Nije meni problem da oprostim prevaru, već me jedna činjenica koči, ne mogu da legnem sa njim kada se setim sa kime je on legao u krevet. To mi je fuj – rekla je Kija.

– Volimo se. I ja njega i on mene, ali se nikada nećemo pomiriti. Ne mogu da zaboravim ono što mi je uradio. Čim se setim toga, nije mi dobro – rekla je Kija.

Kija je otkrila da je jednu Slobinu stvar zadržala posle razvoda, a u pitanju je njegov sat.

– Posle razvoda je pripao meni. Nosila sam ga na ulasku u Zadrugu, on je stečen u braku pa sam ga zadržala. On je uzeo moje štikle, a ja sat – zaklučila je ona.

Poznato je da se pobednica prve sezone rijalitija Zadruga ozbiljno posvetila muzičkoj karijeri, te je nedavno najavila i spot za svoju drugu numeru pod nazivom “Potpis”. Kako sve to izgleda pogledajte na snimku ispod teksta:

 

loading...

POPULARNO

Loading…