facebook
Luna Đogani ZABAVA ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

VOLI GA JOŠ UVEK!?Luni rekli da su se Kija i Sloba pomirili, ona počela da roni suze! VIDEO

Luna Đogani

SKANDAL – Popularna učesnica rijalitija Zadruga je dobila informaciju da su se njen bivši dečko Sloba Radanović i njegova bivša supruga Kija Kockar navodno pomirili.

Luna Đogani je pokušala da ostane smirena nakon toga, ali nije uspela pa je istrčala u suzama, a za njom su krenuli Zerina Hećo, Savo Perović i Jelena Krunić koji su je tešili.

-Neću da slušam, namerno mi to rade. Došla sam ovde, namerno su mi pustili i da čujem ono. Došla sam ovde da se odmorim od svega. Boli me ku*ac šta oni rade napolju. Sebi sam život uništila. Neka budu srećni do kraja života, mogu li ja da nastavim život, imam li prava na to!? Sad sedim i gutam, namerno! Hoće svi da me gledaju ovako! Ispadam jadnica! Ne mogu da se veselim, ne mogu, hoću da idem da spavam – pričala je Luna u suzama.

-Ne daju mi mira ni ovde, kad će ova bol da prođe. Ja bežim od svih informacija, i sad čujem to ovde. Ne mogu više. Kad će ovo sve da prođe, osećam se jadno, ja sam jedna jadnica, i bednica! Ovo me ubija, ne mogu da verujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto?

-Je l’ sam toliko loša? Sad će da mi zamere svi što opet plačem. Pustite mi da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovde krv pišam, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao da se tako folira da me voli?! – grcala je u suzama Đoganijeva.

Pogledajte priloženi video i kako je to izgledalo:

loading...

POPULARNO

Loading…