Voditeljka završila u invalidskim kolicima!

789
SHARE

Danijela GudovićSKANDAL– Poznata voditeljka televizije “Kopernikus” Danijela Gudović pre nekoliko dana ostala u invalidskim kolicima.

Voditeljka je poznata po velikoj energiji i u svojim emisijama, a često je učestvovala i u organizacijama brojnih humanitarnih koncerata za bolesnu decu.

– Imala sam užasne bolove šest sedmica. Magnentna rezoranca je pokazala teži oblik diskus hernije, ali poslednjih 15 dana ne mogu da hodam. Nisam pristala na operaciju jer znam da je rizična. Predstoji mi banjsko lečenje i nadam se da će da me vrate na noge, pa mi potom predstoje nove kontrole .

– Dolaze mi i prijatelji sa estrade u posetu. Bila mi je Izvorinka Milošević, Jovana Tipšin sa kojom sam dobra prijateljica, zatim Jelena Petković, članovi grupe „Neverne bebe“, mladi pevač Željko Đmura i drugi – rekla je voditeljka za naš dnevni list i dodala da im je svima zahvalna jer su uticali na nju da joj se popravi raspoloženje dok je u bolnici. Nama ostaje samo da Danijeli poželimo uspešan oporavak i da se što pre vrati svom poslu i da je ponovo gledamo na malim ekranima,  otkrila je Danijela za „Pulsonline“.

Pogledajte priloženi video i kako je izgledala emisija koju je vodila Danijela dok je nisu snašli zdravstveni problemi…

loading...