facebook
Bojana Ristivojević

Voditeljka “Parova” opisala kako je uradila alko-test i IZBLAMIRALA se za sve pare! VIDEO

Alko-test, Bojana Ristivojević, Rijaliti "Parovi", VoditeljkaSKANDAL – Popularna voditeljka rijalitija Parovi na urnebesan način objasnila kako je prvi put u životu radila alko-test

Bojana Ristivojević je nasmejala je ukućane dok je pričala kako se obrukala pred policijom kada je prvi put u životu radila alko-test.

Zanimljivo je da je voditeljka priznala da se jedno veče pripita kolima vraćala kući, a pošto nikakako nije mogla da pronađe svoj stan, zamolila je policajce da joj pomognu.

Oni su joj rekli da uradi alko-test, i tu počinje ludnica.

Ja dunem, on pogleda u aparat, okrene se i ode. I sedim ja tako, pet, deset minuta, on zaustavlja druga kola… Vidim ja, policajac zaboravio na mene. Ja mu mahnem, a on ništa. Posle pola sata dolazi policajac i pita me: “Gospođice, pa šta vi čekate”, a ja mu kažem: “Pa, rezultate”, a on mi kaže da idem kući – ispričala je voditeljka, a ukućani plakali od smeha.

Pogledajte priloženi video i kako je Bojana Ristivojević opisala svoj prvi alko-test (na 22:30):

Bojana Ristivojević, voditeljka, Parovi, rijaliti, skinula se, telo, plaža

VODITELJKA PAROVA se skinula i pokazala zmijsko telo!

SKANDAL – Atraktivna voditeljka popularnog rijalitija “Parovi” uslikana je u neverovatno seksepilnim scenama. Bojanu Ristivojević je letos ekipa “Paparazzo lova” uhvatila na jednoj plaži u kupaćem kostimu. Svi…
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics