Voditelj kupuje stan od 200.000 evra

332
SHARE

Ognjen Amidžić

SKANDAL – Poznati voditelj,  Ognjen Amidžić je našao kupca  za nekretninu u kojoj trenutno živi, te kupe tri puta veći u centru Beograda.

Mediji su objavili da je voditelj sa svojom surpugom Danijelom Dimitrovski u potrazi za penthausom od 150 kvadrata, čija se cena kreće oko 200.000 evra.

Izvor blizak paru je na ovu temu rekao:

– Stan u kome žive Danijela i Ognjen jednosoban je i već odavno planiraju da ga prodaju. Konačno su našli i kupca, pa su pre nekoliko dana angažovali agenta za prodaju nekretnina da im nađe nov životni prostor. Želja im je da kupe stan od oko 150 kvadrata u centru grada. Kako su pale cene nekretnina na toj lokaciji, mogu da se nađu dupleksi u novogradnji i za 200.000 evra. Voditelj i vlasnica modne agencije planiraju proširenje porodice, tako da će im trebati mnogo veći stan, pa hoće na vreme da se presele. Danijela je presudila da odu u centar zbog njenog posla, dok je voditelj želeo da ostanu u elitnom naselju

– Tačno je da Danijela i ja tražimo neki stan ne manji od 100 kvadrata. Opcija nam je Dorćol – kratko je voditelj rekao za medije na ovu temu.

loading...