Viktor Troicki se ženi Sofijom!

621
SHARE

Viktor Troicki i Sofija Milošević SKANDAL – Popularni teniser, Viktor Troicki planira da sledeće godine stane na ludi kamen.

Troicki i njegova devojka Sofija Milošević počeli su nedavno da žive pod istim krovom, a sada uveliko razmišljaju o zajedničkoj budućnosti.

Viktor je do ušiju zaljubljen u Sofiju. Njih dvoje nedavno su počeli da žive zajedno, a ona ga prati na turnirima pošto se vratio tenisu nakon jednogodišnje suspenzije. Neće da žure sa odlukama, ali izvesno je da će svadba biti sledeć egodine – rekao je anonimni izvor za medije

Troicki nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje ove špekulacije:

Ne bih govorio o svom privatnom životu. Poslednjih nedelja ima nas previše u medijima. Sutra letim na novi turnir. Lepo mi je sa Sofijom, pruža mi podršku. Pratiće me na turnirima kad joj obaveze dozvole – kaže Troicki.

Popularni par je u vezi već nekoliko meseci, a atraktivna Sofija je ranije otkrila za jedan magazin zašto njihova veza pre nekoliko godina nije uspela:

Naše prvo zabavljanje bilo je na platonskom nivou, jer sam tada bila baš mlada. Kad imate 16 godina, a imala sam baš toliko kad smo počeli da se zabavljamo, ne možete da pratite mladića koji ide iz jedne zemlje u drugu. Viktor je uvek bio divan mladić, a s vremenom je izrastao u ozbiljnog čoveka – bila je iskrena lepotica.

loading...