facebook
SKANDAL

VIKI PREKIPELO: Muka mi je od Karleuše, napuštam Grand!

Viki Miljković, Jelena Karleuša, Zvezde Granda, svađa

Viki Miljković, Jelena Karleuša, Zvezde Granda, svađaSKANDAL – Popularna folk pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, zapretila direktoru Saši Popoviću da će otići iz žirija.

Viki Miljković je rešila da više ne toleriše verbalne napade Jelene Karleuše, te zapretila a će napustiti žiri „Zvezda Granda“, ako ne obuzda „malu od skandala“.

“Ti si ovde da bi se ja sprdala, da bi šou bio interesantniji. Ti, koja nisi zvezda ni u svojoj zemlji, ne možeš meni da pričaš. Ti si ovde dovedena da budeš meso meni, ja tebe jedem za doručak”, rekla je mala od skandala u svom stilu.

Na poslednjem snimanju Viki je poludela zbog Karleuše. Zato je Popoviću jasno stavila do znanja da neće više da trpi neprijatnosti pred širokim auditorijumom. Saša je sad na velikim mukama jer mora da reši problem. On je između dve vatre, stalo mu je i do Viki i do Jelene jer obe prave odličan šou, ali moraće da ih pomiri jer je Viki rešila da napusti žiri – priča naš dobro obavešteni izvor.

– Dosta više s tom tvojom macom, ona je olinjala. Mnogo pričaš, a malo daješ – rekla je Viki, aludirajući na Jelenin hit „Ide maca oko tebe“.

To nije sve – ona je koleginici zamerila da nije stručna.
– Ti kao da si Vidovita Zorka, pa tačno znaš kakvu će sudbinu doživeti takmičari – poručila joj je Miljkovićka.

Viki Miljković, Jelena Karleuša, Zvezde Granda, svađa

Zategnuta situacija između Viki i JK iznervirala je Mariju Šerifović.
– E, jebem ti sunce u pi*ku – viknula je pop zvezda.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics