VESNI RIVAS: Jelenu je ubio muškarac blizak njenom suprugu!

462
SHARE

Vesna Rivas, Jelena Marjanović, ubistvo, smrt, proviđanjeSKANDAL – Poznata pevačica i učesnica rijalitija Parovi, Vesna Rivas objavila svoju viziju oko ubistva pevačice Jelene Marjanović.

“Jelenu je ubio neko da bi naškodio nekoj njoj bliskoj osobi. Nije pevačica bila meta, već je bila najvažnija osobi koju je ubica pikirao. To je muškarac, iz njenog je okruženja, blizak je njenom suprugu. Ima veze sa muzikom. Inače, Zoran Marjanović ima tri-četiri velika neprijatelja u svojoj blizini. Jedan je spreman da naškodi i to zbog neke žene, koja je povod, ali ne i razlog. Ljudi koji su spremni na ovakvo nasilje, brutalni su i u svojoj okolini.

“Oni koji se bave istragom, razumeju šta sam rekla, pa nek traže u tom smeru. Jelena je bila dobra osoba, duša i nosila je neku energiju sa sobom. Bila je učinljiva i verovala je ljudima, što joj je prva greška. Taj, ko je monstruozno masakrirao Jelenu Marjanović imao je u poslednjih godinu dana tešku operaciju. To je važan detalj, nemojte da zaboravite.”

loading...