Vesna Zmijanac zavela advokata iz Grčke!

344
SHARE

Vesna ZmijanacSKANDAL – Poznata pevačica Vesna Zmijanac,  brzo prebolela Željka Rstića koji ju je varao s voditeljkom Tamarom Stojmirov i već ima novog partnera.

Pevačica je zavela advokata srpskog porekla koji već dugo živi i radi u Gručkoj.

Kako su mediji objavili, Vesmu i Željka su poznali zajednički prijatelji i od tada se pevačica ne razdvaja od njega ni sekunde!

Vesna je nedavno upoznala advokata, s kojim se već danima viđa. Veoma joj prija njegovo društvo. Po izgledu podseća na našeg vrhunskog baletana Konstantina Kostjukova, ali i na njenu staru ljubav, pa joj se mnogo svideo. Ni on nije ostao ravnodušan, a s obzirom na to da je s naših prostora, dobro zna ko je Vesna Zmijanac. Izvodi je na večere, a preko dana obavezno odlaze u jedan kafić a popiu kafu i tamo su redovni gosti. Noj nije dosadno jer joj vreme proleti kad je s njim. Iako neće da prizna, u očima joj se vidi da se zaljubial kao tinejdžerka.

Ona se prvih dana provodila sa ćerkom Nikolijom, a onda se maksimalno posvetila razgledanju i kupovini stana. Zasad su u opticaju dva od oko 150 kvadrata, ostalo je da se odluči i sredi sitne detalje oko preuzimanja. U tome su joj najviše pomogli taj advokat i bivši suprug Vlada – rekao je dobro obavešten izvor

loading...