Vesna Zmijanac na Farmu dovodi svog šesnaest godina mlađeg dečka!?

1141
SHARE

Farma, Farma 2016, Farma 7, Nikola Mijailović, Vesna ZmijanacSKANDAL – Mediji su objavili da će popularna pevačica, Vesna Zmijanac biti kedna od učesnica popularnog rijalitija “Farma 7

Ipak, najavljeno je da popularna pevačica na Farmu ulazi u društvu svoje jače polovine.

Poznato je da je pevačica u vezi sa šesnaest godina mlađim dečkom. Pevačicini dečko, operski pevač Nikola Mijailović, u Lisović će stići pravo sa Fakulteta muzičke umetnosti.

– Volela bih da i Nikola uđe sa mnom u rijaliti, jer bi mi onda bilo mnogo lakše. On je čovek koga mnogo volim i poštujem. Plašim se samo da bi svojim prodornim glasom preplašio krave, ukoliko bi ušao u štalu da peva! On treba da pomeri obaveze koje ima na fakultetu i odloži put u Jerusalim. Mislim da ćemo se snaći na Farmi – izjavila je pevačica Vesna Zmijanac.

Crna Vesna, haljina ti tesna!

Poznato je da će u novoj sezoni ovog rijalitija učestvovati 24 takmičara, među kojima su: Gagi Đogani sa Marijom Mijanović, Velibor Đurovski, Ivona Negovanović Cuca, Nataša Šavija, Aleksandra Blagojević,  Zvonko Pantović Čipi,  Natalija i Sani iz grupe “Trik Fx”, Bane Đokić,  i drugi.

 

loading...