Vesna Zmijanac i Ćemo uhapšeni na auto-putu!

400
SHARE

vesna-zmijanac-cemoSKANDAL –  Popularna pevačica, Vesna Zmijanac privedena na putu za Ljubljanu.

Pevačica je putovala  sa Ćemom  na nastup, te su vozili preko ograničenja kada ih je u blizini Sremske Mitrovice zaustavio presretač. Iako je pevač pokušao da smanji brzinu,  bilo je već kasno.

Blizak izvor pevaču je otkrio :

Ćemo je vozio 170 na sat iako je na auto-putu dozvoljeno 120. U jednom momentu shvatio je da ga prati automobil marke „audi“, koji je bio neobične plave boje, kakva se retko sreće. I samo što je uspeo svojoj koleginici Vesni da izgovori da ima osećaj da je u tom automobilu policija, uključila su se rotaciona svetla. Čim su ih policajci u presretaču zaobišli, Ćemo je morao da smanji brzinu i da ih prati do prvog parkinga.

Pevač je potvrdio ovu izjavu te rekao :
Tačno je to što ste čuli. Uhvaćen sam u brzoj vožnji, a kad su videli da sam crnogorski državljanin, odveli su me pravo kod sudije za prekršaje gde sam odmah morao da platim kaznu. Iako su prepoznali i Vesnu Zmijanac, to mi nije pomoglo! Dao sam 15.000 dinara, a sa svim provizijama izašlo me je 19.000. Ko mi je kriv kad Vesnu nisam slušao dok me je usput kritikovala što prebrzo vozim. Na kraju mi je još jednom prebacila: „Jesam li ti lepo rekla da usporiš!“ Šta reći, drugi put – pamet u glavu!

loading...