VENDI BILA U VEZI SA ŠEŠELJEM!

746
SHARE

Vesna Vukelić Vendi, Vojislav Šešelj, ljubav, 19 godina , danas, odnosSKANDAL – Poznata pevačica Vesna Vukelić Vendi i političar Vojislav Šešelj upoznali se pre 25 godina kada su uplovili u ljubavnu romansu.

Popularna pevačica je u to vreme imala 19 godina:

– Tada sam imala 19 godina i, bez obzira na moje neiskustvo, interesovanja su nam se poklopila. Moj spoljašnji izgled nije bio u prvom planu, već intelekt, jer Šešelja nikad nije privlačila “prazna ambalaža”. Ja sam bila prva osoba koja je ušla u njegov stan i koja mu je upoznala majku.

– Naša veza je u jednom trenutku postala ozbiljna, pa se povelo i pitanje braka. Ali kako ja nikad nisam mogla da budem ničija senka, između braka i karijere izabrala sam karijeru. Danas nam se interesovanja razilaze, ali ukoliko Šešelj poželi da me vidi ili da mi se javi, on to mora, kao džentlmen, prvi da uradi”, ispričala je pevačica jedne prilike.
Šešelj je otkrio u kakvim je odnosima sa pevačicom, kao i da li bi joj pomogao u ovoj teškoj situaciji:

“Vendi i ja smo u dobrim odnosima, evo već 25 godina. Nismo u svađi. Čuo sam šta joj se desilo i rado bih joj pomogao ukoliko na neki način mogu”, rekao je Šešelj.

loading...