facebook
SKANDAL NOVINE

VELJKO I DALJE SOLIRA: Dosta mi je riba, uživam u samoći!

Veljko Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović, devojke, slobodan, Ceca RažnatovićSKANDAL – Sin popularne pevačice, Cece Ražnatović naveo kako voli kada nema obavezu prema nekome.

Primetno je da Veljka odavno niko nije uslikao s nekom devojkom, a kako je rekao za Kurir, prija mu momački život. Veljko je na koncert Bijelog dugmeta došao u pratnji drugara.

– Za promenu sam došao sam, tačnije s drugarima. Prija mi da budem bez devojke trenutno. Volim ovaj momački život, izlasci, kao i da nemam obavezu prema nekome. Obožavam pesmu „Bitanga i princeza“, a može se reći i da je autobiografska. Zapravo, u svakoj pesmi Bijelog dugmeta mogu da se pronađem – rekao je mladi Ražnatović za Kurir

Sve ljubavi Veljka Ražnatovića:

Sin prvenac folk dive Svetlane Cece Ražnatović je slomio mnoga ženska srca, a poslednja na toj listi je bila voditeljka Ksenija Bujišić, s kojom je raskinuo posle samo dva meseca.

Pre nje Veljko je bio u vezi s Mašom Terzić, a zatim je na red došla studentkinja iz Beograda Tamara Božić. Ovoga leta je Veljko, navodno, bio u vezi sa 11 godina starijom Anom.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics