Velika krađa u Zvezdama Granda – bolji pevači ispadaju!?

480
SHARE

Zvezde GrandaSKANDAL – Učesnica takmičenja “Zvezde Granda”, Ljiljana Obradović teško podnosi što u „Zvezdama Granda“ 10. maja mora da se bori u baražu za dalji plasman.

Ona je ubeđena da je bila mnogo bolja od Marije Stajić iz Ćićevca i da su joj Saša Popović, Lepa Brena i Žika Jakšić, naneli nepravdu jer su odlučili da iz tog duela ona ne prođe direktno u sledeću fazu takmičenja.

Mislila sam da ću proći jer je bilo 3:2 za mene. Čula sam neke Marijine greške tokom pevanja i zaista sam bila tužna i besna kad je Saša odlučio u njenu korist. Volela bih da znam šta je uticalo na to i koji je zaista razlog mog neprolaska preksinoć. To se prvi put desilo od septembra, otkako je počelo takmičenje, da ispadne neko ko je imao više glasova od petočlanog žirija. I to veče sam kao i uvek dobila najlepše moguće komentare žirija i hvala im na tome. Većina je i glasala za mene. Još sam pod utiskom svega što se desilo. Osećam da je učinjena velika nepravda. Novak Đoković, koji je vrhunski sportista, ljuti se i raspravlja kad sudija napravi neku grešku ili kad je nepravedna presuda. Ja nisam htela da iskažem sav bes i suze koje sam osećala, suzdržala sam se i, naravno, čestitala Mariji, mada su taj deo isekli zbog dužine emisije. Možda je Saša to uradio da se ljudi malo trznu, ne znam – požalila se Obradovićeva.

SKANDAL, SCANDAL, SKANDAL VESTI, SCANDAL VESTI, POZNATI, SKANDAL NOVINE, NOVI SKANDAL, NOVI SCANDALMustafi Omeriki iz Mostara se desilo slično. On je imao manji broj glasova žirija od protivnika iz duela, Miloša Vujanovića, a Saša Popović nije odlučio u njegovu korist, iako mu je rekao da bolje peva.

Saša je rekao šta je imao na kraju emisije i mislim da je to jasno. To je poziv za sve one koji vole moje pevanje da glasaju i budu uz mene 10. maja. Ne bih da kažem nešto što će se pogrešno protumačiti. Danas je došlo takvo vreme da se muzika mnogo više gleda, a manje sluša – rekao je Mustafa.

loading...