UŽAS U KNEZ MIHAILOVOJ: Zmaj od Šipova NASRNUO na maloletne dečake!!

1541
SHARE

Ilija Grahovac, Zmaj od Šipova, Knez Mihailova, dete, dečak, uši, vukaoSKANDAL – Popularni učesnik rijalitija Parovi, Ilija Grahovac nedavno je napravio skandal u Knez Mihailovoj ulici.

Stočar iz Šipova je nasrnuo na dečake, te ih je psovao, pretio im, a jednom od njih je i izvukao uši.

Zmaj od Šipova je poznat kao osoba čije je ponašanje nekontrolisano i nepredvidivo, a ovaj put Zmaj je nasrnuo na maloletne dečake.

Naime, Kurir je objavio kako je jedan dečaci razbesneli Zmaja kada su se šalili sa njim. Zmaj je šale shvatio kao provokaciju i počeo je da viče na dečake.

– Moje dete je s drugovima videlo Zmaja u Knezu i prišli su mu da se slikaju s njim. Moj sin ga je u šali upitao kako to da je izgubio u rijalitiju, rekao je otac malololetnog dečaka.

Dete se uplašilo, a kada su drugovi počeli da ga brane, Zmaj se još više razljutio, te je jednog od njih povukao za uvo i opsovao, i počeo svima da preti da će ih prebiti.

Jedan dečak je pozvao policiju, a kada je Zmaj čuo da dečak telefonom priča sa policijom, pobegao je – rekao je za Kurir A. M.

Podsetimo, Zmaj od Šipova se zbog ulaska u petu sezonu rijalitija „Parovi“ trenutno nalazi u karantinu u jednom beogradskom hotelu.

Rijaliti "Parovi", Zmaj od Šipova

SMEH DO SUZA: Zmaj izveštava sa 1.400 metara nadmorske visine VIDEO!!

SKANDAL – Popularni učesnik rijalitija Parovi, Zmaj od Šipova se popeo na planinu Lisinu, odakle je napravio poduži “referat”. On je napravio kratak osvrt na…
Maja Stevović, Rijaliti "Parovi", Zmaj od Šipova

Zmaj ispipao nove grudi učesnice “Parova” VIDEO!

SKANDAL – Bivši učesnici rijalitija Parovi, Zmaj od Šipova i Maja Stevović učestvovali su u emisiji “Upoznajte Parove”. Oni su kao gosti na TV Happy napravili pravi šou…
loading...