UŽAS SORAJI ŽIVOT UGROŽEN: Bolujem od ANOREKSIJE! Sad imam manje od 50 KG!!

788
SHARE

Soraja, anoreksija, bolest , zdravlje ,starletaSKANDAL – Popularna starleta Soraja Vučelić za medije ispričala kako je kilažu svela na manje od 50 kilograma.

Trenutno starleta svakodnevno ide kod lekara kako bi svoje zdravstveno stanje vratila u normalu.

“Poslednjih dana sam non-stop po lekarskim ordinacijama jer lekari sumnjaju na anoreksiju. Svakodnedno idem na kontrole oko režima ishrane. Tim doktora koji uključuje nutricionistu, doktora opšte prakse i endokrinologa svakodnevno je sa mnom i određen mi je režim ishrane koji moram da poštujem. Najgora stvar u celoj priči jeste činjenica da sam sebe svesno dovela do anoreksije i to kada sam počela sa rigoroznim dijetama i napornim treninzima”, otkriva Soraja.

 

👿

Fotografiju objavljuje Sara (@sorajavucelic)

“Želela sam da budem što mršavija, pa zbog toga nisam ništa jela po nekoliko dana. Bukvalno sam se izgladnjivala, a nisam ni u jednom trenutku bila svesna da to šteti mom zdravlju. Kilogrami su od jednom sami počeli da padaju, pa sam svoju kilažu sada svela na manje od 50 kilograma, što je na moju visinu opasno”, otkriva Soraja.

“Kada su mi doktori rekli da su krvni nalazi strašno loši usled iscrpljujućih dijeta, shvatila sam da moram pothitno da se osvestim i da se vratim u normalu. Uopšte nisam želela da sebe dovedem u situaciju da moram da boravim u bolnici. Mnogo mi je pomogla prijateljica koja je psiholog, danima je sa mnom razgovarala i osvestila me. Nadam se da ću se ubrzo izvući iz ovog stanja”, rekla je Soraja.

❄🌛

Fotografiju objavljuje Sara (@sorajavucelic)

loading...