UŽAS POKUŠALA DA UPOZORI JAVNOST: Kraljicu Elizabetu II stavili u pritvoru zbog najave RATA u 2017!?

3165
SHARE

kraljica Elizabeta II, kućni pritvor, bolest, rat, pretnje, Velika BritanijaSCANDAL – Britansko kraljevstvo je u velikoj krizi ako je suditi po navodima BBC -a.

Naime, pojedini mediji su objavili da kraljica Elizabeta II nije propustila božićnu liturgiju zbog bolesti,  već zato što je stavljena u kućni pritvor, tvrde pojedini teoretičari zavere.

Državni udar Elizabeta II je navodno pred kamerama najavila da će 2017. biti godina krvoprolića kakvo nije viđeno od Drugog svetskog rata, pa ju je princ Čarls sklonio iz javnosti, tvrde pojedini portali

– Kraljica je u kućnom pritvoru i nije joj dozvoljeno da se obraća javnosti jer je tokom snimanja božićne poruke pokušala da upozori javnost na „mračne sile odgovorne za gnusne zločine protiv najranjivijih, naše dece“.

Ona je pred ekipom BBC upozorila javnost da će 2017. biti godina krvoprolića kakvo nije viđeno od Drugog svetskog rata, a da iza svega stoji globalna elita. Insajder iz BBC tvrdi da im je nakon toga naređeno da snimak obrišu, a ono što se desilo zaborave – tvrdi Bakster Dmitrij s portala Yournewswire.com.

loading...