UŽAS Pevačica zlostavljana i krvnički maltretirana 6 godina!

849
SHARE

Natalija IbraimovSKANDAL – Atraktivna pevačica grupe „Trik FX“ progovorila o tome kako ju je bivši dečko maltretirao.

Natalija Ibraimov je otkrila kako ju je bivši dečko maltretirao šest godina, te da je bila zlostavljana i krvnički maltretirana sve dok se jednog dana nije poverila ocu.

– Doživela sam psihičko i fizičko zlostavljanje i od tada znam da sve potiče iz porodice. Kao devojka sam šest godina bila u vezi sa dečkom koji me je maltretirao. Dobijala sam neviđene batine i bila sam sva plava. Morala sam da lažem svoje roditelje jer mi je otac bio toliko strog da i kada bih mu rekla šta mi se dogodilo, on bi me napao i rekao bi mi da lažem i da nisam normalna.

– On je bio stariji od mene tri godine, a ja sam bila jako emotivna. Svaki put kada sam htela da raskinem, njegova majka me je zvala i molila da to ne činim uz obrazloženje da je on bolestan i da može ko zna šta da uradi ako prekinem kontakt.

– U međuvremenu sam sazrela i počela sam da idem na folklor, a on je postajao sve ljubomorniji. Nije mi dopuštao da igram, da idem u diskoteku, pravio je scene, tukao me iznova i izgovarao najpogrdnije reči. Sačekivao me je posle škole i maltretirao, dok mi jedan dan nije kvrcnulo u glavi.

– Utrčala sam uplakana u stan i zalupila vratima. Moji roditelji su bili u šoku, rekla sam im: „Spasite me ili me ubijte.“ Kada sam im ispričala šta sam sve prethodnih godina preživela, nisu mogli da veruju. Otac je tada otišao kod njega u stan i rekao mu: „Ako još jednom pozvoniš na naša vrata, ja ću ti doći glave.“ On je tada razbio celu zgradu, istrčao na ulicu i vrištao.

– Toliko sam batina dobila da sam sada vezana za svog muža i sina neizmerno. Pružam im toliko ljubavi, ali i sebično tražim da oni mene vole”, objasnila je razlog svoje posesivnosti Natalija i apelovala na sve roditelje da obrate pažnju na svoju decu, bez obzira koliko poslovnih obaveza da imaju.

loading...