UŽAS NAJPOZNATIJA GUZA NIJE KAO NA SLIKAMA!! Procurile fotke Kim Kardashian bez Photoshopa! CELULIT NA SVE STRANE!!

2644
SHARE

Kim KardashianSCANDAL – Popularna svetska starleta i 36-godišnja rijaliti zvezda obično uredi svoje fotografije prije nego ih podijeli na društvenim mrežama.

Ipak, ovog ovog puta mama dvoje dece je pokazala neuglađeno tijelo u kupaćem kostimu dok se šetala na plaži u meksičkom ljetovalištu Tulum.

Na licu je imala minimalno šminke i zavezanu kosu, te su zabeležene fotografije pružile redak pogled na izgled 36-godišnjakinje bez frizera i make-up umetnika.

Kim je i ranije otvoreno govorila da je naučila da živi sa celulitom jer je to problem s kojim se svaka žena bori, piše The Sun.

– Imam celulit, baš kao i gotovo svaka druga žena na planeti. I samo zato što se osjećam sigurno u svojem tijelu, ne znači da je celulit sladak”, rekla je za časopis Shape.

Ja sam armenska djevojka, imam oblik, a ispostavilo se da to ljudi vole, rekla je za mjesečnu publikaciju britanskog modnog brenda.

Bosanka, Golotinja, grudi, Guza, ines helena, Ines Helene, ogromne grudi, Seksi

BOSANKA koja je zbog ogromne guze KONKURENCIJA Kim Kardašijan!!

SKANDAL – Atraktivna Ines Helena ima 24 godine i živi u Švedskoj. Na društvenim mrežama je prati skoro 1,6 miliona ljudi, te je s pravom ubedljiva “kraljica Instagrama” na…
loading...