facebook
SKANDAL NOVINE

UŽAS! Brenin sin doživeo kliničku smrt! SAMO PAO!

Stefan Živojinović

SKANDAL – Sin Lepe Bene i Bobe Živojinovića tokom nedavnog boravka u Americi doživeo je kliničku smrt!

Stefan Živojinović je pao u nesvest nakon nekoliko sati koje je proveo igrajući tenis, a lekari su posumjali na trominutnu komu kardiološke prirode.

Da, to se desilo u Majamiju, samo sam pao i dalje ne znam ništa. Prekid filma. Trajalo je kao večnost, a oni mi kažu da sam svega nekoliko minuta bio u nesvesti. Prijatelj je odmah zvao Hitnu i oni su rekli da liči na kliničku smrt. Ma nemam pojma. Ništa mi nije bilo – potvrdio je Stefan.

– Nisam nikom javio jer je to nebitno i može svakom da se desi. Ma gde sam smeo da kažem Breni, ja sam bio u Americi, a oni u Srbiji, da džaba izlude od brige. Uradio sam kompletne analize i zdrav sam kao dren, lekari Hitne pomoći su pogrešili – objasnio je Stefan za Svet.

Stefan je u to vreme bio pod stresom oko spota i nove pesme “U drugom životu”:

Nije to bilo toliko strašno koliko je lekarima Hitne pomoći na prvi pogled delovalo. Više je to bilo padanje u nesvest. Rekao sam Breni i Bobi nakon nekog vremena šta se dogodilo. Ćutao sam jer nisam želeo da ih opterećujem. Dovoljno sam im stresa naneo za života da sada mogu da se maksimalno potrudim da ih poštedim svega što ne mora da ih brine – rekao je Brenin naslednik za Srpski telegraf.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics