UVREDLJIVA PORUKA KARLEUŠI U GRANDU: Glupa plavušo, ne žvrljaj po stolu!

1892
SHARE

Jelena Karleuša , Grand , glupa plavuša , žvrljanjeSKANDAL – Popularna pevačica i članica muzičkog žirija Zvezde Granda voli da svoje portrete crta gde stigne!

Naime, jedini sto koji je u studiu „Zvezda Granda“  bio prekriven crnim platnom bio je Karleušin. Ispod tkanine vidi se kako je Jelena Karleuša švrlja i crtala po stolu.

Pevačica je ispod tastera za prolazak ili eliminaciju hemijskom olovkom nacrtala autoportret, ali joj je neko na istom stolu ostavio i uvredljivu poruku:

– Glupa plavušo, nemoj da pišeš po stolu!

Psihoterapeut Milena Oparnica je u izjavi za Kurir navle da su osobe koje crtaju sebe gde stignu narcisoidne i histerične ličnosti.

Jelena Karleuša , Grand , glupa plavuša , žvrljanje

– To su prilično narcisoidne ličnosti, mogu da imaju histerionične crte ličnosti tipa „primeti me“. Ako je ta osoba tinejdžer, ona ispituje svoje granice, a ako je u kasnijem dobu, onda te osobe u sebi imaju izrazit egocentrizam i priličan nedostatak empatije. Takvi ljudi obično ne zavire u suštinu svoje ličnosti da spoznaju svoje prave, istinske potrebe i da ih rešavaju na drugačiji, zdraviji način – kaže psihoterapeut.

Jelena Karleuša

JOŠ JEDNA PREVARA?! Jelena Karleuša sigurno se sada stidi OVOG SNIMKA!

SKANDAL – Verujemo da je do sada i pticama na grani poznato koliko se puta popularna pevačica i članica muzičkog žirija “Zvezde Granda” hvalila…
Duško Tošić, Jelena Karleuša

Zbog ove stvari Jelena Karleuša je JAKO PONOSNA na svog supruga!

SKANDAL – Popularna pevačica je objavila kako je ponosna na svoju jaču polovinu. Poznato je da pevačica Jelena Karleuša obožava svog supruga, fudbalera Duška Tošića,…
loading...