Umesto na koncertu, Brena završila u policiji na ispitivanju zbog prevare?

598
SHARE

lepa-brena-koncert-policijaSKANDAL – Balkanska diva, Lepa Brena i pobednik Zvezda Granda, Amar Jašarspahić Gile trebali su održati koncert u nemačkom gradu Hagen.

Organizator koncerta Husein Velagić tvrdi da je koncert otkazan zbog neprofesionalizma popularne pevačice.

Organizator koncerta je ranije isplatio pevačici deo novca i trebalo je da joj da još 2.000 evra pre početka koncerta.

Sala gdje je trebalo da nastupe nije bila puna, te je organizator je odbio da da ostatak novca, zbog čega je Lepa brena odbila da uđe u dvoranu.
Organizator je pozvao policiju i prijavio Lepu Brenu zbog prevare, gde je naveo da je pevačica uzela novac koji je dobila za taj koncert, a kako ga nije održala, novac je morala vratiti da bi se vratio publici zbog kupljenih ulaznica.

Ipak, menadžer Lepe Brene tvrdi da organizator nije ispoštovao dogovor, te je demantovao da je policija uzela novac od pevačice:

“On uopšte nije dao novac, nita nije platio, ni rasvetu, razglas… To mogu potvrditi svi koji su te večeri bili u dvorani. Zapravo, problem je nastao onda kada je Brena od njega tražila da potpišu ugovor jer ona nigde neće da radi ukoliko sve nije regularno. Velagić nije hteo da potpiše ugovor da bi izbegao plačanje poreza”, prenosi svet.

loading...