UHVATILA MUŽA U PREVARI: Tina Ivanović izbacila muža iz kuće!?

1400
SHARE

Tina Ivanović, Zvezdan Anđić , razvod , prevara , svađaSKANDAL – Poznata pevačica nakon 15 godina braka razmišlja da stavi tačku na zajednički život sa izabranikom Zvezdanom Anđićem.

Pevačica i njen suprug već mesec i po dana žive na različitim adresama, a Zvezdan je uveren da su pevačicu uhvatile bubice i da je ovo samo privremena razdvojenost:

“U poslednje vreme Zvezdan je sve više bio fokusiran na društvene mreže, nego na sopstvenu ženu. Sa osmehom na licu kucao je poruke i počeo je drugačije da se ponaša, što je u pevačici probudilo sumnju da je druga žena umešala prste u njihovu vezu. Iako nije imala šifru od Zvezdanovog naloga na društvenoj mreži Fejsbuk, uspela je da uđe u njegove poruke jednom prilikom kada je zaboravio da se odjavi i imala je šta da vidi. Vrele poruke je razmenjivao sa raznim devojkama, a pročitala je čak i neka dogovaranja za susrete. Nije mogla da veruje šta ju je snašlo i napravila mu je scenu kakvu će dugo pamtiti”, priča Tinina prijateljica, a prenosi Kurir.

Tina Ivanović, Zvezdan Anđić , razvod , prevara , svađa“Nastala je velika svađa, ceo komšiluk se tresao od vike i galame. Ivanovićeva je govorila suprugu: “Sram te bilo, oženjen čovek, a ovako da se ponašaš. Zar nakon 15 godina ovako da me brukaš?!”.

“Tina se naljutila kada je videla da se dopisujem sa nekim ženama na Fejsbuku. Ne vidim ništa loše u tome, svi muškarci to rade. To nije prevara. To su samo dopisivanja, ni sa jednom se nisam video. Šta ću kada sam poželjan, klinke se lože na mene jer sam dobar frajer i pravi mačo muškarac. Šalju i gole slike i svašta pišu. Šaljem Tini poruke, govorim joj da je moja ljubav i da je volim i da je sve ovo glupost, ali ona ostaje pri svome. Biće tu još koja poruka, poklon, pa će da mi se vrati. Mada, ako hoće da se razvede, slobodno, meni je savest čista”, otkriva Zvezdan i dodaje da nema drugu ženu otkad nije sa Tinom i da je fokusiran na renoviranje stare kuće.

loading...