UBILI BI ME DA SAM BILA BUDNA: Lepa Lukić pala u postelju posle pljačke!

814
SHARE

Lepa LukićSKANDAL – Poznata pevačica Lepa Lukić je bila na meti provalnika koji su joj odneli novac, kartice i dokumente.

– Kuku meni, opljačkali su me! Sreća moja da sam spavala. Da sam bila budna, izudarali bi me sigurno. Ma ubili bi me!

– Ustala sam oko sedam ujutru da bih otišla do toaleta i videla sam da mi je maca veoma uznemirena. Podigla sam glavu i šokirala se! Kuća je bila u haosu, sve je bilo isprevrtano i razbacano – zavapila je Lepa Lukić

Komšinica popularne pevačica je za Kurir navela da su lopovi ušli kroz terasu:
– Lepa me je odmah nazvala i rekla mi za svoju muku. Ja sam alarmirala policiju jer je ona bila u šoku. Čim su stigli, pozvali su Hitnu pomoć jer Lepoj nije bilo dobro. Bila je bleda kao krpa – priča pevačicina prva komšinica.

Lepa Lukić– Policajci su uzeli otiske s terase, s komoda i fioka koje su dirali. Rekli su mi da ovakva pljačka traje samo tri minuta! Ušli su prvo u dnevnu sobu, gde mi je bila tašna, i odatle uzeli 900.000 dinara. Potom su mi ispreturali po fiokama, odakle su uzeli kartice, zdravstvenu knjižicu i 1.600 evra. Posle su prešli u drugu sobu, gde nisu ništa pronašli jer sam imala samo bižuteriju, a onda su uleteli u sobu gde spava moja maca. Tu su ormari bili isprevrtani, kutije razbacene, verovatno su tražili nakit. Srećom, nisu našli.

loading...