UBILA SE OD ALKOHOLA: PIJANA KAĆA ŽIVKOVIĆ NA TREŽNJENJU U POLICIJI: Uhvaćena sa 2,2 promila alkohola!

1177
SHARE

Katarina Živković, policija, trežnjenje, vožnja, pijanstvoSKANDAL – Atraktivnu pevačicu noćni provod skupo koštao jer je završila na trežnjenu u policijskoj stanici.

Pevačicu Katarinu Živković je navodno u noći između ponedeljka i utorka zaustavljena u Novom Beogradu zbog vožnje u pijanom stanju.

Utvrđeno je da pevačica ima 2,2 promila alkohola u krvi, te su je policajci priveli u stanicu na trežnjenje, gde je provela narednih osam sati.

 

Objavljeno je da po nju u utorak ujutro došao nepoznat muškarac, te je tako uspela pobeći od fotoreportera.

“Ne želim da pričam o tome. Bila sam u policiji s drugom koji je kod mene došao iz inostranstva kako bismo ga prijavili. Tek kada budete pokazali dokaze da sam zaista bila na trežnjenju, možemo da razgovaramo”

“Nisam bila u izdanju za slikanje zbog toga sam pobegla, ne razumem šta vam nije jasno”, rekla je Živkovićeva, prenosi Kurir.

Katarina Živković

Novi video Katarine Živković ledi krv u žilama!

SKANDAL – Atraktivna pevačica Katarina Živković na društvenoj mreži Instagram objavila video od kojeg je svojim pratiocima zaledila krv u žilama. Naime, pevačica je koristila…
Rada Manojlović, Katarina Živković, Haris Berković, svađa, afera, prevara

LJUBAVNI TROUGAO: Rada Manojlović NAPALA Kaću Živković na snimanju jer se MUVALA sa Harisom!

SKANDAL – Mediji su spekulisali da je mladi pevač, Haris Berković nasrnuo na Kaću u hotelskoj sobi u Novom Pazaru, želeći da ima seks sa njom! Sve…
loading...